Webshop » Herbruikbare flessen

Herbruikbare waterflessen.

Als aanvulling op onze filtersystemen zijn onderstaande bidons en flessen onmisbaar. Ze maken dat u uw systeem maximaal kunt gebruiken: goed voor uw portemonnaie, goed voor het milieu. Gemakkelijk ook. We hebben onze producten zorgvuldig geselecteerd.

Nu kunt u steeds water aftappen voor op uw werk, tijdens het sporten of - met de grotere bidons - voor een lang weekendje weg. Immers, het water uit de Jungbrunnen werkt werkelijk verslavend, en u wil eigenlijk niets anders meer. Ander water smaakt eenvoudigweg niet hetzelfde. Deze bidons zijn duurzaam vanwege het gekozen materiaal en gaan vele maanden, zo niet jaren mee.

We hebben de vrolijke gekleurde Doppers met een duidelijk Eco? Logisch!-e missie en -als aanvulling op de JungBrunnen- de bidons van BestWater van blauw kunststof. Om te zorgen dat het water geen contact maakt met de kunststof zijn de BestWater bidons voorzien van een coating aan de binnenzijde. Deze coating is gemaakt van een natuurlijk hars. Deze bidons nu nooit reinigen met heet water, nooit in de vaatwasser of reinigen met agressieve producten. U zou de coating vernietigen. Want behalve over het milieu zijn wij ook bezorgd over uw gezondheid!


    Loading...

    Eco? Logisch! Door te kiezen voor herbruikbare flessen.