Webshop » Voordrachten/Beurzen

Voordrachten

De ideale gelegenheid om elkaar te leren kennen: Tijdens voordrachten, of tijdens uw beursbezoek.
Hier treft u een overzicht aan waar "ten lande" we elkaar kunnen ontmoeten.


Loading...

Hierboven vermelden we de voordrachten die wij geven. Tijdens deze voordrachten komt het belang van zuiver water vanuit verschillende invalshoeken aan de orde. Ook wordt aandacht besteed aan de kenmerken van de Jungbrunnen waterzuiveringssystemen en hoe deze systemen uw gezondheid spectaculair kunnen ondersteunen.

Vanuit een serieuze bezorgdheid voor 'Elektrosmog' zullen wij vanaf 2015 ook regelmatig voordrachten hieromtrent verzorgen.


@@@


Presentaties voor verenigingen en bedrijven:

Mocht u onze voordracht wensen voor een grotere groep of publiek (KAV, Markant, Soroptimisten etc.) dan kunt u ons steeds contacteren. Wij geven met veel plezier voordrachten, overdag, 's avonds en in de weekeinden.


Thuispresentaties:

Tenslotte, mocht u een thuispresentatie van de voordracht 'Waarheden over Water' wensen, contacteer ons dan! Bij een minimum van 6 deelnemers (inclusief uzelf) verzorgen wij een aangename thuispresentatie van zo'n twee uur. En voor uw moeite uw huiskamer/keuken beschikbaar te stellen belonen wij u graag met € 10 per deelnemer, met een maximum van € 50. 
Maar er is meer! Mocht de thuispresentatie aanleiding geven tot het plaatsen van een van de Jungbrunnen systemen, dan laten wij u hier graag van profiteren middels een financiële geste. Deze is afhankelijk van het geplaatste systeem. En o ja, er is een presentje voor alle deelnemers in de vorm van een Dopper-fles naar keuze.

Vriendelijke groeten,

Raphaël Claessens .be


@@@