Webshop » Voordrachten/Beurzen » 28 april: Voordracht.

28 april: Voordracht.

28 april: Voordracht. 28 april: Voordracht.

 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
Voordracht op donderdag 28 april 2016, 19u30 in de Aeon gezondheidswinkel in Sijsele (Bruggesteenweg 38 A)

Gezond water, ongezonde straling?

Uw gezondheid ondersteunen middels zuiver water! Maar wat te doen aan die straling?

In deze voordracht tracht Raphaël Claessens twee onderwerpen te bespreken die hem na aan het hart liggen: De effecten van straling op onze gezondheid én de effecten van het drinken van voldoende water op diezelfde gezondheid. Immers, we bestaan zelf voor 70 % uit water. Tegelijkertijd staat de mens voortdurend bloot aan straling. Natuurlijke straling en straling vanwege de menselijke inventiviteit: GSM, uw afstandbedieningen, WiFi, GPS e.a. 

We voelen aan dat water belangrijk is. En dan begint de onduidelijkheid. Hoeveel, wanneer en waarom zouden we water moeten drinken? Maar wat te doen aan die gezondheidsondermijnende straling? Vragen, vragen en nog meer vragen. 

Tijdens een boeiende voordracht zal Raphaël Claessens u meenemen op een ontdekkingsreis doorheen uw drinkwater en doorheen het onderwerp straling. Niet z’n eerste voordracht, hij heeft inmiddels de nodige waters doorzwommen. Inclusief een vragenrondje aan het einde zal de voordracht maximaal 2 uur duren, pauze met heuse water-degustatie inbegrepen. Na deze voordracht kunt u bewuste keuzes maken om uw gezondheid positief te beïnvloeden. Met water……

Liefst vooraf verwittigen dat u aanwezig zult zijn, al bent u natuurlijk ook welkom zonder ons te verwittigen: 0495 229850 (GSM/SMS).