Webshop » PEMF-heilzame matten

PEMF-matten

Maakte ik in 2008 kennis met de Jungbrunnen-filtersystemen, in 2016 schafte ik mij dan toch een mat aan voor magneetveldtherapie. 
Waanzin & een 'must have' voor een ieder die in zijn of haar gezondheid wil investeren. 

Vandaar dit kleine rubriekje met PEMF-matten. Matten die middels een stuurapparaat Pulserende Elektro Magnetische velden doorheen uw lichaam sturen. Door dagelijks 2 x 8 minuten op een mat te gaan liggen stelt u uw lichaam bloot aan de heilzame werking. U kunt dit 'rustmoment' aanvullen met heilzame geluiden via een koptelefoon en/of heilzame en harmoniserende visuele effecten via een lichtbrul (enkel bij de MRT Professional). 

Na louter positieve persoonlijke ervaringen kon ik het niet laten om dit 'moois' onder uw aandacht te brengen. Na een lange en zorgvuldige zoektocht heb ik immers besloten om een Duits systeem te gaan verdelen: vanwege de degelijkheid en de correcte betrouwbaarheid van de leverancier.

Ik verdeel 2 verschillende matten (MRT Classic & MRT Professionel) en op aanvraag een derde systeem, de MRT Relaxzetel.
Steeds van dezelfde Duitse leverancier.

Waar de MRT Classic enkel kan worden uitgebreid met een lichtflitsbril, kan aan de MRT Professional ook een MRT staaf worden toegevoegd. Een ander belangrijk verschil tussen de Classic en de Professional is het gegeven dat je met de Professional intensiever kunt werken. Tot 70 microTesla, waar de classic maximaal 40 microTesla geeft. 


    Loading...

    Zowel de Classic als de Professional kunt u ook huren. Mocht u besluiten na 'een probeerperiode' toch de mat te willen kopen, dan trekken wij de huurprijs af van de aankoopprijs.