Webshop » Levend water

Levend water

levend-water


Een woordje uitleg over levend water.

Een jong en gezond kindje is levendig, het beweegt, is energiek, is ondernemend. Een en al vitaliteit.
Zijn overgrootmoeder is zot van hem. Iedere keer als haar kleinkind op bezoek komt, fleurt ze helemaal op.
En de ouders van het kleine manneke gaan ook graag naar haar toe, want de grootmoeder heeft precies een kalmerend effect op de kleine.
Het is alsof het teveel aan energie van de kleine een tekort bij de gootmoeder aanvult: twee vaten die communiceren.

Precies zo is het met levend water: een lichaam dat al voor 75% uit water bestaat, krijgt een hoger energieniveau door het drinken van het juiste water. Het lichaam staat 'open' voor levend water en plots drinkt u moeiteloos die 1,5 à 2 liter gezond water. En dubbel gezond, want de behoefte aan koffie, thee of frisdrank neemt af. En zo zien we vaak dat mensen spontaan enkele kilo's verliezen bij het gebruiken van Jungbrunnen water, terwijl het eetpatroon hetzelfde is gebleven. Ze voelen zich energieker, creatiever, optimistischer en tevredener.

Water dat spontaan aan de oppervlakte komt - aan de bron - heeft een hoog energieniveau. Immers, het werkt zich tegen de zwaartekracht in en passeert en route al wervelend diverse steensoorten. Dit tegen de zwaartekracht (gravitatie) in werken noemen we levitatie. En de mate waarin het water zich al wervelend een weg zoekt en de steensoorten waar het water mee in contact komt is bepalend voor de vitaliteit van dit 'nieuw geboren' water. 
Vanaf het moment dat dit water aan de oppervlakte komt, neemt de vitaliteit af. Het water wordt nauwelijks nog gevoed door moeder aarde en het leven verdwijnt er langzaam uit. Om deze reden kan flessenwater of leidingwater nooit als levend worden bestempeld, alle mooie claims ten spijt.

In de Jungbrunnen wordt leidingwater ter plekke gevitaliseerd. Uit het systeem stroomt water alsof u aan de bron woont. Water met een zeer hoog energie-niveau door de inhoud van de verschillende modules waar het water doorheen stroomt: Zeoliet, bergkristal, een vortex die het water doet wervelen en de met biofotonen 'beladen' siliciumpareltjes, die hun lading aan biofotonen afgeven aan het passerende water. 

Ik hoop u zo - op mijn eigen wijze - een eerste toelichting te hebben gegeven op dit soms mysterieuze onderwerp.

Met vriendelijke groet,

Raphaël Claessens
+32 (0)495 229850 of ralphclaessens@mac.com


      Loading...