Webshop » JungBrunnen

JungBrunnen by Bestwater: Watervitalisatie

Jungbrunnen, kwaliteit en prijsbewustzijn hoeven elkaar niet uit te sluiten.
Met deze in Duitsland razend populaire waterbehandelingsinstallaties krijgt u de beschikking over heerlijk en veelzijdig te gebruiken water en spaart zo, in vergelijking met flessenwater, veel kosten en inspanningen uit.
Het moleculaire drinkwatersysteem van Bestwater verbetert, energetiseert en veredelt de kwaliteit van leidingwater en is ideaal om te drinken, te koken en om andere dranken of gerechten mee te bereiden. Het verhindert kalkaanslag in huishoudtoestellen en reduceert zware metalen, pesticiden en organische verontreiniging tot 99%.

De voordelen:
  • Een oplossing met een lange levensduur;
  • Compromisloos zuiver water, om uw gezondheid te ondersteunen;
  • Werkt verfrissend en de neiging om méér water te drinken;
  • 100% smaak van drinkwater, gerechten, koffie, thee, sappen, etc.
  • Geen transport en slepen van zware drankkisten;
  • Geen plaatsverspilling voor de opslag van drankflessen;
  • Geen overbodige afval in het eigen huishouden en daardoor goed voor het milieu;
  • Altijd voldoende water op voorraad;
  • In het bijzonder voor "wellness" aanbevolen.

Geen kwaliteitsverlies van het water.

Het gereinigde water blijft onder het aanrecht in het waterreservoir in een eigen gesloten kringloop bewaard, tot u het aftapt. Zo bekomt u uw water altijd fris en makkelijk uit de waterkraan.

Water-energetisering.

Met de BestWater-filtersystemen wordt uit oorspronkelijk leidingwater een hoog energetisch drinkwater bereid, dat de gezondheid gevoelig kan bevorderen. Het wordt een energetisch, kristalklaar en ionenarm oligomineraalwater, dat net zoals in de natuur, duurzaam stabiel en levend blijft.

Door de toevoeging van het energetisch behandelde water aan uw gerechten, worden salades en groenten in hogere mate bio-bruikbaar (opneembaar voor ons lichaam).

Met het unieke "BestWater Concept" wordt het gewone leidingwater van de hoogst mogelijke energie en zuiverheid voorzien.


Loading...

Noot voor België: Vanwege de regeling 'BTW-aan medecontractant' kunnen we in België leveren aan 6% BTW op voorwaarde dat de woning ouder is dan 10 jaar. Voor huizen jonger dan 10 jaar moeten wij 21% BTW berekenen. Plaatsing is steeds bij de prijs inbegrepen.