Webshop » Garantie, tot 30 jaar. » Garantie 66-reeks.

Garantie 66-reeks.

In principe heeft uw Jungbrunnen een zeer lange levensduur. Daarvoor moet uw toestel wel ‘in goede handen’ zijn. Waarmee we bedoelen dat een onderhoudsmonteur het jaarlijkse onderhoud komt doen. Wat er tijdens dit onderhoud wordt gedaan leest u HIER

Tussentijds moet ook het eerste voorfilter worden vervangen. Best doet u dit zelf 5 tot 7 maanden na het "groot onderhoud". HIER leest u hoe dit dient te gebeuren. Mocht u dit niet zelf willen of kunnen doen, dan kunt u ook dit "klein onderhoud" over laten aan een onderhoudsmonteur.

Door het onderhoud ook na de eerste twee jaar te laten uitvoeren verlengen we de fabrieksgarantie automatisch met één jaar. En dit tot 30 jaar. Zo zijn wij overeengekomen met de firma Bestwater uit Duitsland, de producent van de systemen. 
  • Een onderscheid tussen fabrieksgarantie en volledige garantie. 
De eerste twee jaar na plaatsing heeft u volledige garantie. Mocht u een beroep moeten doen op deze garantie, dan worden zowel de materialen als de bijkomende kosten niet in rekening gebracht. 
Na twee jaar blijft er een fabrieksgarantie van toepassing. Met uitzondering van de kraan en een eventueel elektrische pomp worden onderdelen nooit in rekening gebracht. Vereiste is wél dat het jaarlijkse onderhoud heeft plaatsgehad. Daarnaast is er een vergoeding voor de installateur van toepassing. 
  • Waarom een vergoeding voor de installateur bij herstellingen na afloop van de volledige garantie, na de eerste twee jaar? 
In Duitsland is het zo dat afnemers zelf verantwoordelijk zijn voor de correcte installatie. Het leveren aan 6% (inclusief de installatie, zoals dat in België mogelijk is) is in Duitsland niet mogelijk. In geval van storingen worden de benodigde onderdelen opgestuurd en het is aan de klant zelf om deze -met ondersteuning uit de gebruikershandleiding of via Youtube-filmpjes- te vervangen. 

Ook in België kunnen wij u de onderdelen toezenden, waarna u zelf voor de installatie zorgt. Wij berekenen u dan in het geen kosten. Aanvullend bieden wij u installateurs die de onderdelen voor u komen vervangen. De materialen blijven dan gratis, er wordt enkel een bescheiden vergoeding van € 75 (excl. BTW) gerekend. Deze vergoeding is voor de verplaatsing en de tijd om het euvel zelf ter plaatse te verhelpen.  


      Loading...