Webshop » Herbruikbare flessen » i9 Bottle 650 ml

i9 Bottle 650 ml

i9 Glazen Flessen i9 Bottle 650 ml
i9 Glazen Flessen i9 Bottle 650 mli9 Glazen Flessen i9 Bottle 650 mli9 Glazen Flessen i9 Bottle 650 ml

€ 49,50 inclusief BTW

Kleur              

Beschikbaar

Aantal  


Eindelijk een glazen fles als volwaardige aanvulling voor de Jungbrunnen waterzuiveringssystemen!


De i9 Waterfles van 650 ml maakt gebruik van een krachtige siliconen tag die ontwikkeld werd door Poznik Technology (Poznik TP). De siliconen tag is opgeladen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, enzovoort. De sets van informatie ondersteunen mekaar en werken in volledige harmonie. De i9 geïnformeerde waterfles is onderworpen aan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Dit onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van water uit deze fles het uithoudingsvermogen verbetert en de recuperatietijd vermindert.
Wetenschappers aan het gerenomeerde Instituut voor Elektrophotonik in Berlijn hebben uitgebreide GDV – tests gedaan op de i9 waterfles door middel van biofotonen fotografie. De test wezen op een substantiële verhoging in het menselijke bio-veld na het drinken van water uit de i9 waterfles tegenover het drinken van water uit een normale glazen fles. Geïnformeerd water door middel van de I9 fles versterkt en stabiliseert ons bio-energetisch veld.
 De technologie achter de I9 fles.

De principes van i9 flessen (650 ml) zijn gebaseerd op het werk en het onderzoek van Dr. Korotkov, Dr. Voikov, Dr. Popp, Masaru Emoto, Dr. Samuel Hahnemann, Dr. Wilhelm Reich en Viktor Schauberger. Proznik Vili ontwikkelde de Poznik TP chip. Dez technologie die in staat om molecules in verschillende materialen (water, glas, silicone, metaal,...) te beïnvloeden door gebruik te maken van informatie of codes. Poznik Technologie is gebaseerd op 30 jaar onderzoek en innovatie en de technologie werd ontwikkeld door een team van top-uitvinders van over heel de wereld.

Het is mogelijk met deze technologie op specifieke energetische informatie (trillingen) over te brengen op uw water. Deze informatie wordt overgebracht in cijfers, waarbij elk getal honderden sets met informatie bevat. Die informatie werd bijeengebracht door tientallen jaren onderzoek. Elk product krijgt zijn eigen kwaliteitscertificaat. Door het tijdrovende productieproces kunnen de flessen maar in een bepekte hoeveelheid per dag gefabriceerd worden. Hierdoor kan de levertermijn oplopen.

Deze fles is te verkrijgen met siliconen bandjes in alle apparte kleuren, in het wit en in de chakra kleuren. Zoals beschreven op de website www.i9bottels.com beïnvloeden de kleuren in sterke mate de frequentie, de psychologische uitwerking en ook echt de smaak van het water. 

Onderzoeken en testen.

Allium test.

De Allium test is een standaard test die gebruikt wordt als bio-indicator bij het meten van omgevingsvervuiling. Het is een efficiënte wetenschappelijke procedure om te kwaliteit van water te onderzoeken. De uien-test geeft ontegensprekelijk bewijs over de waterkwaliteit en toont, anders dan chemische testen, duidelijk de vervuilende effecten. Klik HIER om deze test te downloaden.

Bio-electrographische observatie.

Het belangrijkste gereedschap bij de bio-etectrographische observatie, analyse en verificatie is de EPI/GDV apparatuur. GDV staat voor Gas Discharge Visualization techniek. Ook soms Electrophotonic Analysis (EPC) genoemd. In menselijke taal zou je het de energetische vingerafdruk kunnen noemen. Deze apparatuur werd ontwikkeld door de wereldvermaarde bio-fysicus Dr. Konstantin Korotkov. EPI technologie maakt het mogelijk om het licht rond het lichaam (ook wel de aura genoemd) te detecteren en te observeren. De apparatuur zet analoge data om in nuttige en vitale data die kan ge-analiseerd, toegepast en gedeeld worden. Klik HIER om deze test te downloaden.

Appel test.

Een eenvoudige test die iedereen thuis kan doen met 2 gelijke stukken appel. Klik HIER om test te downloaden of hier om het filmpje te zien.

Gerelateerde producten